Zo ziet Conchita Wurst er in het dagelijks leven uit

We kennen haar allemaal als de bebaarde songfestival-winnares, maar in het dagelijks leven ziet ze er heel anders uit.

Lees ook

We kennen Conchita Wurst allemaal als ‘de vrouw met de baard’ die in 2014 het songfestival won. Ze treedt nu nog vaak op in haar drag-kostuum en is binnenkort te zien tijdens het Love For All festival in Nederland. Als de Oostenrijkse zangeres niet aan het optreden is, gaat ze door het leven als Tom Neuwirth. Benieuwd hoe Tom er zonder lagen make-up uitziet? 

Love For All

Lees ook: Foto: zó zag je koning Willem-Alexander en koningin Máxima nooit eerder

Het Love For All festival vindt plaats op 3 november in Leeuwarden. De bebaarde songfestival-winnares is de hoofdact. Tijdens dit festival wordt de nadruk gelegd op acceptatie van lesbiennes, biseksuelen, transgenders en transseksuelen. Iets wat Conchita natuurlijk graag support.

Tom Neuwirth

Lees ook: Zien: prinses Eugenie van York straalt tijdens bruiloft

Wurst is van origine een Oostenrijkse zangeres en gaat normaal gesproken door het leven als Tom Neuwirth. Neuwirth deed elf jaar gelden mee aan een Oostenrijkse talentenjacht genaamd Starmania. Ze zong zichzelf de finale in maar eindigde op de tweede plaats. Hierna begon ze een boyband genaamd Jetzt Anders!, maar dit was van korte duur. De zangeres nam een pauze van het artiestenleven, tot zij in 2011 een succesvolle comeback maakte als Conchita, de vrouw met de baard. We kregen geen genoeg van dit alter ego en wilden meer zien. Drie jaar geleden bracht ze haar eerste album uit, die ze vernoemde naar haar drag-personage.

Benieuwd hoe Tom er zonder al de make-up en glamour uitziet? Je ziet de foto hier.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Conchita Wurst (@conchitawurstqueen) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Karina RusUnstoppables (@kaleria.joseph.dun) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram/Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook