Het aanbrengen van je eyeliner was nog nooit zo makkelijk, dankzij deze geniale truc

En je hoeft geen talent te hebben!

Lees ook

De mooie maar gevreesde winged liner, is niet makkelijk te verkrijgen. Het heeft een vaste hand nodig en vergt wat ervaring. Heb jij ook al met veel frustratie de eyelinerpenceel weggelegd? Dior to the rescue. Het modemerk geeft nu een geheel nieuwe draai aan het aanbrengen van eyeliner en je zult positief verrast zijn. Zelfs de allergrootste eyelinerhater kan dit.

SS19 show

Lees ook: Dit is dé gouden beautytip waar Doutzen Kroes bij zweert

Bij de Spring/Summer 2019-show tijdens Paris Fashion Week, verraste Dior met een opvallende make-upstijl. De modellen werden de catwalk opgestuurd met zwarte tekens en lijnen op hun oogleden. Creative direcor Peter Phillips vertelt aanVogue dat hij overspoeld werd door inspiratie na het zien van de eyeliner van Israëlische choreografe Sharon Eyal, die de dans verzorgde tijdens de Dior-show.  

– Tekst gaat verder onder beeld –

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

Poëtische liner

Philips vertelt dat hij eerst dacht dat Eyal gezichtstatoeages had, maar toen hij erachter kwam dat het eyeliner was, was de director meteen geïntrigeerd. “Het interesseert Sharon totaal niet of de eyeliner er mooi en netjes uitziet. Ze trekt gewoon wat lijnen en laat het voor wat het is, geheel poëtisch als je het mij vraagt”, vertelt Phillips. We zijn het volledig met hem eens en delen zijn visie. Want, nog nooit was een high-fashion eyelinerlook zo makkelijk.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

Bron: Vogue | Beeld: Getty/Instagram

Laatste nieuws

Zie ook