Zangeres Maan krijgt storm van kritiek na optreden

Zangeres Maan was woensdagavond te horen in de nieuwe Songs in the Key of Life in De Wereld Draait Door.

Lees ook

Zangeres Maan was woensdagavond te horen in de nieuwe Songs in the Key of Life in De Wereld Draait Door. De 21-jarige zangeres bracht een emotioneel lied van Wim Sonneveld ten gehore. Hoewel veel kijkers thuis ontroerd luisterden naar haar gouden keel, waren er ook tal van kijkers die zich aan haar ergerden en hun ongenoegen uitspraken op Twitter.

Twitter

Lees ook: ‘Laura Ponticorvo en Mascha Feoktistova op de vuist’

In de rubriek vertellen gasten over de mooiste liedjes die bij de sleutelmomenten van het leven horen. De zangeres vertelde dat het nummer voor haar een belangrijk is geweest, omdat het haar doet denken aan haar moeder. “Het is een van de lievelingsliedjes van mijn moeder en ik luisterde het veel in mijn kinderjaren. Als ik voor het ontbijt naar beneden kwam, stond die muziek vaak op.” Maan zou volgens de kijkers te jong zijn om een klassieker als deze te zingen en er waren zelf kijkers die vonden dat ze het nummer heeft. 

Positieve reacties

Lees ook: Anouk tot tranen geroerd

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die het optreden van Maan wél goed vonden en niets snappen van de kritiek. Zo zegt dj Ferry Maat: “Ik lees al die kritiek, maar vind het niet terecht. Ben blij dat een jonge zangeres deze keuze maakt en laat ’t dan maar wat minder doorleefd klinken, voor mij is ’t vooral een dappere keuze. Waar maken we ons druk over…”

Bron: AD | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook