Be there: inspirerende masterclasses die jouw onderneming een kickstart geven én netwerken met futureproof ondernemers

Wegens groot succes reiken we dit jaar wederom de Smart Sustainable Sisley Award uit aan een duurzame ondernemer.

Lees ook

Op 8 november vinden drie inspirerende masterclasses plaats in het QO Amsterdam van bevlogen professionals op het gebied van duurzaamheid en sustainable startups. Ook kun je er netwerken met futureproof ondernemers tijdens de Marie Claire Masterclass ‘Groen in Business’ én vindt ook de uitreiking plaats van de Smart Sustainable Sisley Award 2018. 

Wegens groot succes reiken we dit jaar wederom de Smart Sustainable Sisley Award uit aan een duurzame ondernemer. De vijf genomineerden zijn stuk voor stuk gedreven vrouwen die op een smart en amazing manier bijdragen aan een betere wereld. Klik hier om je stem uit te brengen!

Op het programma

Met veel trots maken wij het programma én de line-up van sprekers van dit jaar bekend. Niemand minder dan Lisa Stel van Lisa Goes Vegan, oud-winnares van de Smart Sustainable Sisley Award Suze Gehem en Simon Dufeigneux, directeur van public affairs van Sisley zullen de drie masterclasses geven. 

Over Lisa Stel
“Lisa Stel is oprichtster van Lisa Goes Vegan, het vegan platform waarbij ze dagelijks duizenden mensen inspireert om vaker plantaardig te eten. Ze zet zich in om zowel particulieren als bedrijven te informeren en activeren voor een gezonder en duurzamer voedingspatroon. Ze heeft een plek veroverd op de Duurzame Jonge Top 100 lijst en na de award voor Beste Vegan Kookboek ’18, is ze nu bezig met een tweede kookboek. Haar missie? Laten zien hoe makkelijk en leuk het is om duurzame keuzes te maken en hoeveel verschil jij kan maken.”

Credit: Silvia Falcomer

Over Suze Gehem
Oud-winnares van de Smart Sustainable Sisley Award Suze Gehem is mede-oprichter/directeur van De Groene Grachten en voorzitter van Rooftop Revolution. Ze richtte De Groene Grachten op samen met Wubbo Ockels, met de missie: “Als een eeuwenoud grachtenpand duurzaam kan, dan kan het overal!”. Haar eerste project was het succesvol verduurzamen van een rij van zes grachtenpanden. Inmiddels werkt haar team aan het verduurzamen van historische panden in het hele land, waaronder forten, kerken, musea, theaters, boerderijen en woningen. In 2017 werd Suze opgenomen in de Duurzame 100 van Trouw en in 2017 en 2018 staat ze in de ABN AMRO Duurzame 50.

Credit: Dinand van der Wal

Over Simon Dufeigneux
“Simon Dufeigneux studeerde rechten en politieke wetenschappen. Hij begon als managing director voor de dochteronderneming van Sisley in België en Luxemburg maar klom al snel op tot directeur van public affairs en nieuwe projecten. Simon houdt zich bezig met het verduurzamen van ‘Sisley’ om het merk zo wereldwijd ecologisch op de kaart te zetten.”

In het kort

Wat
Marie Claire Smart Sustainable Sisley Award + Masterclass groen in business

Waar en wanneer
Donderdagavond 8 november, QO Amsterdam

19.00 – 19.30 Welkom & opening (met koffie, thee en zoete hapjes)
19.30 – 20.15 Masterclass Suze Gehem
20.15 – 21.00 Masterclass Lisa Stel
21.00 – 21.30 Break (met een hapje en een drankje)
21.30 – 21.45 Masterclass Simon Dufeigneux (Sisley)
21.45 – 22.15 Uitreiking Sisley Sustainable Award
22.15 Afsluiting (met borrel)

Prijs
Abonnees betalen € 30 voor een ticket, niet-abonnees € 35!
Klik hier om je kaarten te bestellen

Zien we je 8 november in het QO Amsterdam?

Laatste nieuws

Zie ook