Om deze schoenen hadden de prinsessen van York een grote ruzie

De twee zussen blijken meer relatable dan gedacht.
Om deze schoenen hadden de prinsessen van York een grote ruzie

Prinses Eugenie en prinses Beatrice staan inmiddels bekend in de media om hun iconische kledingstijlen. In een interview met Vogue UK vertellen de zussen dat ze ook wel eens kleding van elkaar lenen en dat ze daar helse ruzies over kunnen hebben.  

Lees ook: Dit zijn ze: de allerduurste schoenen wereldwijd

Relatable

Het royal-leven van de zusjes ziet er van een afstand misschien sprookjesachtig uit, maar de twee vertellen dat dat ook wel eens anders kan zijn. Het stel gaf voor het eerst een gezamenlijk interview aan de Britse Vogue om deze minder leuke kant te belichten. Zo vertellen ze dat ze door hun celebrity-status veel kritiek krijgen en dat iedereen verwacht dat ze alles perfect doen. De zussen vertellen dat zij ook gewoon mensen zijn en hebben het over hun typische zussen-ruzies. Ze biechten op dat een van hun ergste ruzies over een paar schoenen ging. Toen we dit hoorden, waren we wel héél erg benieuwd.

Shoe swap

Als je een zus hebt, heb je gegarandeerd wel eens ruzies gehad over kleding, schoenen of make-up. Hierdoor is het verhaal van de prinsessen erg grappig en relatable. Eugenie en Beatrice hadden beiden dezelfde Converse sneakers en ook nog eens dezelfde maat. “Eén schoen was kapot gegaan, de ene zus had deze waarschijnlijk verwisseld. Toen de ander daar achter kwam ontstond er een vreselijke ruzie,” vertellen ze. 

Bron: Vogue UK | Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f34ce945fba1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });