Dit is de echte reden dat Tom Cruise zijn dochter Suri al 5 jaar niet heeft gezien

De 56-jarige acteur zou er zelf voor kiezen om zijn oogappeltje niet meer te zien.

Lees ook

Jaren geleden sprong hij nog op de bank bij Oprah, omdat-ie zo gelukkig was met zijn liefde Katie Holmes. Inmiddels is die liefde alweer een paar jaar over, maar blijkt Tom Cruise ook hun dochter Suri al jaren niet meer te hebben gezien.

Scientology kerk

Lees ook: Scarlett Johansson over ‘auditie’ voor date met Tom Cruise

En dat ligt volgens een bron aan US Weekly niet aan Katie. De 56-jarige acteur zou er zelf voor kiezen om zijn oogappeltje niet meer te zien. De reden? De Scientology kerk. Suri is namelijk geen lid.

Zwijgovereenkomst

Lees ook: Zien: Katie Holmes en dochtertje Suri lijken als twee druppels water op elkaar

Tom zou de 12-jarige Suri namelijk 12 keer per maand mogen zien. Echter heeft hij ervoor gekozen haar helemaal niet meer te zien. Al lijkt Katie dat niet erg te vinden. Zij ging maar al te graag akkoord met een zwijgovereenkomst, waardoor ze de volledige voogdij over Suri kreeg. Hierdoor mag ze niks slechts over de Scientology kerk zeggen.

“We hoopten allemaal dat ze zich uiteindelijk eens zou uitspreken, maar ze houdt haar leven met Suri graag zoals het nu is. Ze wil geen conflict meer met de kerk”, laat schrijver en criticus van de kerk, Tony Ortega, weten. Nicole Kidman kreeg overigens niet hetzelfde contract als Katie aangeboden. Zij moest hun geadopteerde kinderen bij Tom en daarmee ook bij de Scientology kerk achterlaten.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door iyyan brawijaya (@brawijaya0603) op

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook