Déze bekende ontwerper komt met een capsulecollectie in samenwerking met Victoria’s Secret

Jaaa!

Lees ook

Mary Katrantzou vierde tijdens London Fashion Week nog haar 10-jarige jubileum en de modeontwerpster is nog lang niet van plan om te stoppen. Katrantzou heeft namelijk nog een heel groot project op haar planning staan.

VSFS

Lees ook: Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel reageert ijzersterk op commentaar post baby body

De ontwerpster zal tijdens de spectaculaire, jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show haar capsule-collectie in samenwerking met het lingeriemerk onthullen. “Ik wilde dat de collectie kleurrijk, opbeurend en krachtig zou zijn. Het is ontworpen om vrouwen in staat te stellen plezier te maken met hun ondergoed, maar ook het zelfvertrouwen te versterken”, vertelt ze aan Vogue US. “Ik wilde trouw blijven aan onze patronen en kleur, dit is dus een integraal onderdeel van de collectie, maar we hebben het Victoria’s Secret-meisje altijd centraal gehouden in het ontwerpproces.”

New York City

 Lees ook: ‘Het einde van Victoria’s Secret is nabij’ 

De modellen maken zich ondertussen op voor één van de grootste catwalkshows wereldwijd. Meer dan 30 knappe koppen hebben inmiddels op social media bevestigd dat ze dit jaar in de show lopen. Bekende gezichten als Sui He, Shanina Shayk, Zuri Tibby en Devon Windsor zullen terugkeren op de runway. De 21-jarige Kelsey Merritt haalde de krantenkoppen, omdat ze het eerste Filipijnse model ooit is dat in de show zal meelopen.

De Angels zullen dit jaar voor het eerst in drie jaar tijd weer neerstrijken in New York City, maar wanneer de show plaatsvindt, is vooralsnog niet bekend.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria’s Secret (@victoriassecret) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria’s Secret (@victoriassecret) op

Bron: Marie Claire US | Beeld: Getty 

 

Laatste nieuws

Zie ook