De beste koffie van Nederland vind je hier

Na het proeven van dit hemelse bakkie, krijg je net als de jury tranen in de ogen.

Zweer jij ook elke ochtend bij een kop koffie en denk je alles al geproefd te hebben? Op deze plek kun je de lekkerste koffie van Nederland bestellen en het schijnt zo hemels te zijn dat je er spontaan tranen van in je ogen krijgt.

Top 100

Lees ook: Op deze manier voorkom je een slecht ruikende koffie-adem

Misset Horeca, een culinaire informatiesite, maakte onlangs De Koffie Top 100 bekend en je kunt de allerbeste de koffie proeven in het Amersfoortse restaurant Boot Koffie. De koffie die de jury voorgeschoteld kreeg, stak er met kop en schouders bovenuit. Na de eerste slok was de jury verkocht. Om tot hun oordeel te komen, proefden ze er maar liefst tien koppen koffie, allemaal in filter én de espressovariant. Volgens Misset Horeca waren de proevers ‘tot tranen geroerd’ en dat klinkt veelbelovend voor de koffieliefhebbers onder ons.

Tweede plaats

Lees ook: Deze bekende supermarkt zet duurzame strijd verder met nieuwe koffie

Op nummer twee staat het Haagse Capriole Café. De juryleden werden overtuigd door de consistentie in de kwaliteit van alle koffie. De koffie werd volgens hen prachtig gepresenteerd en de brandmeester wordt geprezen voor zijn kennis over het vak. De nummer drie is gevestigd in Amsterdam. In Hotel Casa bevindt zich het koffierestaurant East57. Je kunt kiezen voor een traditionele kop koffie, maar als je de menukaart ziet, word je wel heel nieuwsgierig naar de andere opties. Je kunt namelijk kiezen voor koffie met een spannende smaak, zoals tomaat.

Bron: Misset Horeca

Laatste nieuws