Deze 9 celebs werden op heterdaad betrapt op shoplifting

Je gelooft nooit wat ze hebben gestolen

Lees ook

Velen onder ons hebben in het verleden weleens wat gestolen. Of het nu gaat om een snoepje van Kruidvat of een tester van Douglas. Het is moeilijk te geloven, maar zelfs bekendheden, waarvan wij vaak denken dat ze een luxurious leven hebben met een ongelimiteerd banksaldo, hebben in het verleden stiekem wat meegesmokkeld uit de winkel.

Lees ook: Dit is waarom koningin Máxima weggestuurd werd van een terras

Busted!

Sommige beroemdheden, zoals de ULCA basketbalspelers die betrapt werden op diefstal en een gevangenisstraf kregen, doen het misschien gewoon voor de spanning. Anderen als Winona Ryder van Stranger Things, stelen omdat ze mogelijk last hebben van kleptomanie of een andere psychische stoornis. Lees hier wat deze celebs hebben gestolen en waarom.

Lindsay Lohan

Deze Mean Girls-actrice heeft al veel overtredingen op haar naam staan. In 2011 stal ze een ketting van een juwelier. Lohan was destijds voorwaardelijk vrij en kreeg veel problemen toen ze uit de sieradenwinkel liep met een ketting van 2500 dollar om haar nek.

Megan Fox

Ook actrice en model Megan Fox heeft zich aan diefstal schuldig gemaakt in haar jongere jaren. De moeder-van-drie en Transformers -ster gaf openhartig toe dat ze als tiener nog wel eens een mascara of lipgloss meepikte uit Walmart. Laten we de schuld geven aan de leeftijd.

Britney Spears

Tijdens Britney’s meltdown in 2007, schoor ze haar hoofd kaal. De ster had al snel spijt van deze ondoordachte actie en besloot een bezoekje te brengen aan een lingeriewinkel in Hollywood. Ze stal een pruik van een mannequin in de winkel en later die dag ook een aansteker uit een benzinestation. Gelukkig is ze nu mentaal veel gezonder dan elf jaar geleden.

Kesha

Voordat de zangeres beroemd werd, was ze naar eigen zeggen erg arm en had ze geen vaste verblijfplaats. Ze stal voedsel uit de supermarkt om te overleven.

Amanda Bynes

Amanda Bynes had in 2014 een psychose. De comédienne viel mensen aan op social media en had veel publieke incidenten. De What I Like About You-actrice werd in de tijd van haar psychose betrapt op het stelen van een hoed uit Barney’s in New York City. De hoed kostte 200 dollar.

Kim Richards

Het feit dat deze diva uit The Real Housewives of Bevery Hills in de budgetstore Target shopt, is al een hele verrassing. Maar dat Kim Richards ook nog 600 dollar aan merchandise uit de winkel stal, kwam helemaal als shock. Richards kreeg een celstraf voor het incident en werd vrijgelaten met een borgsom van 5000 dollar.

Winona Ryder

Het ene moment is ze de bezorgde moeder uit Stranger Things en het andere moment een van de grootste celebrity shoplifters aller tijden. De actrice stal in 2001 kleding en accessoires uit Saks Fifth Avenue in Beverly Hills. De gestolen spullen hadden een totale waarde van 5500 dollar. In 2013 deed ze verhaal over het incident aan Interview Magazine.

UCLA Basketbalspelers

De beroemde basketbalspelers LiAngelo Ball, Cody Riley en Jalen Hill werden kort geleden gearresteerd in China, de jongens hadden van maar liefst drie winkels gestolen. Het stel kwam met een borgsom vrij en maakte hun excuses.

Stephanie Pratt

De The Hills-actrice werd in 2006 betrapt toen ze verschillende producten met een totale waarde van 1300 dollar stal van Neiman Marcus in Honolulu.

 

Bron: Americasspotlight | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook