Paris Fashion Week: de 5 hotspots in Parijs waar je gegeten moet hebben

Fashion Week in Parijs is van start gegaan en wij delen graag de vijf favoriete lunchadressen van de beaumonde uit de modewereld.
Paris Fashion Week: de 5 hotspots in Parijs waar je gegeten moet hebben

Fashion Week in Parijs is van start gegaan en wij delen graag de vijf favoriete lunchadressen van de beaumonde uit de modewereld. In de straten van de Franse hoofdstad is streetstyle het toverwoord, want heel wat modejournalisten, bloggers en fotografen zakken af naar Parijs om er (hopelijk) een show (of twee) mee te pikken. En uiteraard moet er ook gegeten worden in stijl. Van trendy Franse brasserieën tot luxe street food.

1. Season

Season, met een dankbare ligging in le Marais, is de benchmark van influencers als het op lunchen of brunchen aankomt. Het etablissement biedt een menukaart waar een doorsnee Amerikaans gezin een week lang van zou kunnen eten, denk maar pancakes (met ahornsiroop, of karamel?) of liever toast avocado met zalm en gepocheerde eieren? Uiteraard zijn er ook gezonde alternatieven: de acai bowl is zowat het meest gefotografeerde gerechtje, gevolgd door de tagliatelle van courgette en het bananenbrood. Persoonlijk gaat onze voorkeur toch naar de stapel pannenkoeken die druipen van de stroop. Een must als je een energieboost nodig hebt tijdens de heisa van de modeweken. Maar welk gerecht je ook bestelt, Season zal niet teleurstellen. De esthetiek van elk gerecht is qua smaken en kleuren, een perfect plaatje.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door RESTAURANT HEALTHY (@seasonparis) op