Justin Theroux onthult de waarheid achter spraakmakende breuk Jennifer Aniston

Justin Theroux verbreekt stilzwijgen over zijn veelbesproken breuk met Jennifer Aniston.

Justin Theroux verbreekt het stilzwijgen over zijn veelbesproken breuk met Jennifer Aniston. In een openhartig interview met The New York Times vertelt de acteur voor het eerst hoe de vork in de steel zit. 

Waarheid

Lees ook: Nieuwe wending in vechtscheiding Brad en Angelina

Het acteurskoppel kreeg zeven jaar geleden een relatie en kondigde in 2012 hun verloving aan, drie jaar later gaven ze elkaar het jawoord in het diepste geheim. In februari 2017 kwam er een eind aan hun liefdesgeluk en vroegen ze hun scheiding aan. Het koppel kwam toen naar buiten met een officieel statement dat de beslissing gezamenlijk en met liefde was genomen. 

Statement

“In een poging verdere speculaties te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. De beslissing is gezamenlijk en met liefde genomen aan het einde van vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een koppel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap”, klonk het destijds. Sindsdien zijn ze beiden stil gebleven over de breuk. Tot nu.

Vriendschappelijk

Lees ook: Jennifer Aniston is terug in de datinggame met deze man

Maar in een nieuw interview met The New York Times is Justin zeer openhartig over de scheiding met Jennifer. In het gesprek bevestigt hij dat de twee inderdaad goed uit elkaar zijn gegaan en geeft toe dat dit misschien niet het meest juicy antwoord is. “Het is eigenlijk op een heel vriendschappelijke manier gegaan. Ja, het is saai maar weet je we respecteren elkaar gewoon. Het was hartverscheurend, alleen in de zin dat onze relatie nooit meer hetzelfde zou zijn.” 

Bron: Grazia, Beeld: Getty, YouTube

Laatste nieuws