Dit is hoeveel de Kardashians verdienen met Instagram-posts

Our jaws just dropped.

Lees ook

Dat influencers een hoop geld verdienen met Instagram wisten we al en dat Kylie Jenner op deze manier een fortuin binnenhaalt, komt ook niet als shocker. Lees hier hoeveel Kylie en de rest van de Kardashian-clan verdient met één enkele foto.

Kylie Jenner

Lees ook: Kim Kardashian: ‘Ik wilde mijn dochter helemaal geen Chicago noemen’

In haar interview met Forbes, vertelde Kylie dat ze veel van haar succes te danken heeft aan sociale media. En dat klopt, want de 21-jarige reality-tv ster staat bovenaan de Instagram Rich List. Deze lijst laat zien hoeveel bekendheden aan één insta-post verdienen. Deze jaarlijkse ranglijst is samengesteld door Hopper, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat een planning- en analysetool voor instagrammers produceert. Het bedrijf schat dat Kylie, die 111 miljoen volgers heeft, nu rond de 1 miljoen dollar per gesponsorde post kan verdienen. Je leest het goed, die schattige foto met baby Stormi in haar kinderwagen is een miljoen waard.

The Rich List

Volgens Hopper’s research is Selena Gomez tweede op de lijst. De zangeres krijgt 800.000 dollar per post. Kim Kardashian, de oudere zus van Kylie, staat op nummer vier en verdient 720.000 dollar met haar foto’s. Queen Bey staat op nummer vijf, Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Justin Bieber op zes en zeven. Verder bestaat de top tien uit de drie voetballers Lionel Messi, Neymar da Silva Santos Jr. en Cristiano Ronaldo. Kendall Jenner haalt nog net de top tien met 500.000 dollar per gesponsorde post. De rest van de Kardashians hebben de top tien niet gehaald en staan lager op de lijst. Zo verdient Kloé Kardashian 480.000 dollar en zus Kourtney Kardashian rond de 219.000 dollar.

Bron: Hopper Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook