Moeder Demi Lovato laat voor het eerst van zich horen na overdosis dochter

Voor het eerst sinds de overdosis van Demi Lovato eind juli, spreekt haar moeder Dianna de la Garza er in het openbaar over.

Lees ook

Voor het eerst sinds de overdosis van Demi Lovato eind juli, spreekt haar moeder Dianna de la Garza er in het openbaar over. Op de Amerikaanse zender Newsmax TV vertelt ze dat ze twee dagen lang in onzekerheid heeft gezeten of haar dochter het wel zou redden.

Die dag

Lees ook: Demi Lovato terug bij af: ‘Ik smokkelde cocaïne het vliegtuig in

”Ik vind het heel moeilijk om erover te praten en ik begin letterlijk een beetje te trillen wanneer ik terugdenk aan de dag”, vertelt de moeder. Die dag begon voor haar met talloze berichtjes van naasten die haar dochter sterkte en beterschap toewensten. Zij wist toen nog niet wat er aan de hand was, dat hoorde ze pas later van een assistente van Demi.

”Ik was in shock, had dit nooit verwacht te horen. Over geen een van mijn kinderen.” Ze heeft vervolgens Demi’s zussen Dallas en Madison ingelicht en samen zijn ze naar het ziekenhuis gegaan. ”Ik was niet in staat om te rijden, Dallas heeft ons gebracht.”

Kritiek

Vanuit de auto zijn ze naar de eerste hulp gerend, waar Demi lag. “Ze zag er niet goed uit. Ik zei tegen haar: Demi ik ben hier, ik hou van je. Zij keek me toen aan en zei: ik hou ook van jou.”

De dagen erna was de toestand van Demi volgens haar moeder kritiek. Ze wist twee dagen lang niet of haar dochter het zou redden. ”Dat ze het heeft overleefd is mede te danken aan al die miljoenen gebeden van iedereen die meeleefde.” Ook zegt De la Garza zelf steun te hebben gevonden in het geloof.

Lees ook: ‘Demi Lovato zat al maanden aan crystal meth’

Overdosis

Demi Lovato werd eind juli in het ziekenhuis opgenomen nadat ze een overdosis heroïne tot zich had genomen. De zangeres zou behalve met een drank- en drugsverslaving ook kampen met mentale problemen en een eetstoornis. Volgens de moeder gaat het nu ‘heel goed’ met haar.

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook