Kim Kardashian: ‘Ik wilde mijn dochter helemaal geen Chicago noemen’

De dochter van Kim maakte onlangs haar officiële debuut in hun realityserie Keeping Up with the Kardashians en Kim onthulde allerlei nieuwe feitjes ov

Begin dit jaar verwelkomden Kim Kardashian en Kanye West hun derde kind samen. Het meisje luistert naar de bijzondere Chicago.

Miracle? Precious?

Lees ook: Zien: de enige foto waar Kim Kardashian spijt van heeft

De dochter van Kim maakte onlangs haar officiële debuut in hun realityserie Keeping Up with the Kardashians en Kim onthulde allerlei nieuwe feitjes over Chicago’s naam. Specifieker nog dat Kanye’s familie haar graag Miracle of Precious wilde noemen.

“Kanye’s neef zei: “Ik weet het, noem haar Miracle.” Waarop ik antwoordde: “Miracle West?,  dat klinkt als Miracle Whip en dat is de grootste stripnaam aller tijden”, aldus Kim. “Vervolgens stelde hij de naam Precious voor en ik had zoiets van, wij hebben niet op dezelfde smaak betreft namen.”

Chi

Lees ook: Kim Kardashian begaat enorme wardrobe malfunction in Miami

In een eerder nieuw interview met Ellen DeGeneres liet Kim weten dat ze haar dochter zelf ook heel anders wilde noemen. De realityster heeft onthuld dat ze haar new born de naam Jo wilde geven om haar geliefde grootmoeder, Mary-Jo Shannon, te eren. Kim legde uit dat ze eigenlijk wilde dat de naam van de pasgeboren spruit uit één lettergreep zou bestaan, zoals die van haar dochter North (4) en zoon Saint (2). “We zouden haar Jo noemen, naar mijn oma Mary-Jo, óf Grace, maar uiteindelijk werd het Chicago.”

Roots

Ellen vroeg of ze voor Chicago hebben gekozen, omdat Kanye daar oorspronkelijk vandaan komt en een ode wilde brengen aan zijn roots. Kim gaf vervolgens toe dat ze niet precies wist hoe ze bij Chicago zijn geëindigd: “Ik weet het niet eens … Het was overduidelijk ook omdat hij [Kanye] uit Chicago komt en het een plaats is die hem heeft gemaakt wie hij is.” Bekijk het fragment hieronder. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @kardashianvideo op

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: Hollywood Life | Beeld: Getty, Instagram 

Laatste nieuws