Dit is ‘m: dé haartrend die tijdens fashion week overal te zien was

Go pink or go home.

Lees ook

Altijd al roze haar gewild, maar nooit het lef ervoor gehad? Now is the time! Bij de SS19 shows tijdens New York Fashion Week hebben we talloze mooie roze coupes voorbij zien komen.

37 roze coupes

Lees ook: Dit is de grootste modetrend van 2018, dankzij Meghan Markle

Ondanks de warme dagen al bijna gepasseerd zijn, krijgen we spontane lentekriebels van al de vrolijke kleuren die we voorbij hebben zien komen in de Marc Jacobs SS19 show. Niet alleen de outfits zagen er kleurig uit, kapper Josh Wood verraste ons tijdens de show met 37 roze-harige modellen. We hadden het niet zien aankomen, maar na deze show wordt het wel heel verleidelijk om de roze haarverf erbij te pakken.

Overuren voor de show

Van de peachy-roze lokken die viral gingen bij model Mariana Zaragoze, tot de zacht roze coupe van Georgia May Jagger. Haarstylisten Guido Palau en Josh Wood hadden het er maar druk mee. Achter de schermen vonden er 37 kleurbehandelingen plaats, waarvan sommigen enkele uren voor de show. “Dit is het grootste kleurproject waar ik ooit aan heb gewerkt en nog nooit zijn er zoveel modellen geweest die hun haar wilden kleuren voor een modeshow,’’ vertelde Wood tegen Harper’s Bazaar. De designer vond het een moment om trots op te zijn. “Alle modellen waren enthousiast, ik denk dat dat komt omdat het zulke mooie kleuren waren. Ja, de kleuren waren extreem, maar je zou het zelf ook echt moeten overwegen!”

Eén ding is duidelijk, pastel-roze is trending volgende lente. Wil jij je ook wagen aan de opvallende haarkleur? Snapchat heeft een filter waar jou kapsel Marc Jacobs-roze van wordt. Zo kan je eerst even kijken hoe het jou staat.

Bron: Vogue | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook