MC MASTERCLASS: Interieurstyling als een pro

Donderdag 18 oktober kun je creatief aan de slag tijdens de MC Masterclass Interieurstyling.

Lees ook

Donderdag 18 oktober kun je creatief aan de slag tijdens de MC Masterclass Interieurstyling. Met insidertips van stylist Odette Simons, alles over de woontrends én een fijne goodiebag.

Masterclass

Triggeren alle mooie plaatjes op Instagram en Pinterest jou ook om zelf aan de slag te gaan in je huis? Interieur is een hot item, want hoe je woont is, net als wat je draagt, een weerspiegeling van je persoonlijkheid. De moeite waard om energie in te steken. Enter de MC Masterclass Interieurstyling. Op donderdagavond 18 oktober vertelt Creative Director Odette Simons van online woonwinkel Westwing je alle ins en outs over interieurstyling. Na afloop weet je alles over dé woontrends van dit moment en hoe je deze kunt vertalen naar jouw eigen interieur. Natuurlijk zorgen wij voor hapjes en drankjes en voor een goedgevulde goodiebag.

Odette Simons WESTWING

Als Creative Director van Westwing Home & Living Benelux weet Odette Simons alles van de nieuwste trends en houdt ze zich bezig met hoe deze terugkomen in het aanbod van Westwing. Ze werkt daarnaast als artdirector en interieur- en modestylist voor magazines en tv-programma’s.

Schrijf je nú in

Locatie:
Mmousse – a downtown Church
Kromboomssloot 22-3, Amsterdam

Datum:
Donderdag 18 oktober

Tijd: 19.00 uur – 21.00 uur

Tickets:
€ 30 p.p.

Er is ruimte voor maximaal 40 personen, dus wees er snel bij! Bestel je tickets hier online.

Laatste nieuws

Zie ook