10 Redenen waarom jij de gloednieuwe Marie Claire in huis wil hebben

Er ligt weer een fonkelnieuwe Marie Claire in de winkel!

Lees ook

Er ligt weer een fonkelnieuwe Marie Claire in de winkel en wij geven je 10 redenen om dit pareltje in huis te halen! Enne, wist je dat je ‘m HIER ook los kunt bestellen?!

Komen ze:

1. Heb jij weleens gehoord van de Week tegen Eenzaamheid? Ik tot voor kort nog nooit, maar ik vind het heel goed dat-ie er is. Heel veel, jonge en oude, mensen voelen zich heimelijk alleen. In vertrouwen vertelt Valérie hoe keihard eenzaamheid haar raakt .

2. In oktober vragen we aandacht voor borstkanker. In de health update worden nieuwe inzichten in kaart gebracht, zoals het verhoogde risico dat je hebt als je elke dag een glaasje wijn drinkt. Een week voor eenzaamheid, een maand voor borstkanker.

3. Op pagina 108 tipt beautyredacteur Marjolein verrassende parfums die we dit seizoen volop gaan ruiken – en graag een applausje voor de mooie illustraties van vormgever Charlie.

4. De Engelse Otegha Uwagba (27) is oprichter van het platform Women Who en bracht pas haar Little Black Book. Handleiding voor werkende vrouwen uit. “Ik wil ambitieuze vrouwen inspireren.”

5. Van ambitieuze stagiaire bij Balenciaga tot creatief directeur van Chloé. Natacha Ramsay-Levi (39) wist de complete modewereld te verrassen.

6. Een groep moslimvrouwen van de Afrikaanse eilandengroep Zanzibar pikt het niet dat hen een voetbal- verbod wordt opgelegd. En dus schoppen ze, letterlijk, terug met een eigen team. “Mensen hebben me geprobeerd te stoppen”, vertelt aanvoerder Riziki Abdallah. “Ze hebben geen fysiek geweld gebruikt, maar wel mijn familie onder druk gezet en benadrukt dat voetbal alleen voor mannen is.”

7. Behoefte om zichzelf te bewijzen heeft ze niet, mensen moeten zich maar laten verrassen. Model en actrice Emily Ratajkowski doet lekker wat ze zelf wil en inspireert andere jonge vrouwen om hetzelfde te doen.

8. Er gebeurt veel in modeland, heel veel. Met Marie Claire zit je boven op de trends.

9. Een mooiere huid dankzij een nieuw, wonderlijk ingrediënt. (Fruit)zuren zijn dé trend in beautyland.

10. Deze allereerste editie staat letterlijk als een huis. We hebben de mooiste binnenkijkers, verrassende en inspirerende interviews en fantastische shoppings voor je gemaakt

 

Laatste nieuws

Zie ook