Kendall Jenner brengt deze opvallende schoen terug in off duty look

Het model gaf een heel nieuwe draai aan de typische off duty look waar modellen vaak in gespot worden.

Lees ook

Dit seizoen verruilde Kendall Jenner de catwalk voor een plekje front row, althans tijdens New York Fashion Week. Jenner werd deze week vastgelegd bij de Spring/Summer ’19-show van Longchamp, waar ze ook het gezicht van is, maar was verder in geen velden of wegen te bekennen. Ondertussen is ze gesignaleerd in Parijs voor de volgende stop van Fashion Month.

Off duty

Lees ook: Zien: Selena Gomez’s chique laarzen kunnen zo doorgaan als sokken

Het model gaf een heel nieuwe draai aan de typische off duty look waar modellen vaak in gespot worden; maak kennis met de Bohemian Gladiator. Vergeet ripped jeans en een simpel t-shirt. Kendall droeg een witte jurk van Longchamp met franjes en baande haar weg naar het Four Seasons George V hotel. Ze combineerde haar western look met een paar fluwelen, kniehoge gladiatorsandalen, tevens van het Franse modemerk, die haar benen er nog langer uit lieten zien, als dat mogelijk was. Hoewel het weer het op het moment niet toelaat, zijn de Romeinse stappers dus weer helemaal terug van weggeweest, als het aan Kendall ligt.

Neerbuigend

Lees ook: Kim Kardashian gespot in pikant Gucci item, internet start massale zoektocht

Hoewel Kendall als een speer gaat in de mode-industrie, is ze niet erg geliefd onder haar modellencollega’s. Velen vinden dat de brunette haar succes in de modellenwereld enkel en alleen aan haar naam heeft te danken. “De andere modellen hebben zo hard moeten knokken om een plekje op de catwalk en in campagnes te bemachtigen en vinden het niet eerlijk dat zij wordt ‘voorgetrokken’”, aldus een insider aan In Touch magazine. Kendall gooide zelf ook nog wat olie op het vuur, met een uitspraak die ze onlangs deed in het Britse The LOVE Magazine. Daar lees je hier alles over. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kendall Jenner (@kendallstreetstyl) op

Bron: Hollywood Life | Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook