Dit is waarom Jada Pinkett Smith niet gelooft in de term ‘huwelijk’

De term 'huwelijk' hebben Will en Jada uit hun vocabulaire gehaald.

Lees ook

Will Smith (49) en Jada Pinkett Smith (46) zijn inmiddels twintig jaar getrouwd. In 1997 stapten zij in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen, Jaden en Willow Smith. De The Fresh Prince of Bel-Air-acteur deelt maar al te graag via social media en interviews wijsheden met zijn fans, en dan vooral over zijn huwelijk. Een tip van Jada? Probeer jouw partner als jouw levenspartner te zien, niet als jouw ‘man’ of ‘vrouw’. De term ‘huwelijk’ hebben zij uit hun vocabulaire gehaald. 

Familie

Lees ook: Onderzoek: dit is waarom mannen en vrouwen anders denken over vreemdgaan

Zowel Will als Jada hebben gezegd dat ze nooit zullen scheiden omdat ze, ongeacht hun huwelijk, elkaar als familie zien. “Ik heb veel huwelijken zien stranden om me heen, het was echt pijnlijk”, schreef Jada bij een familiefoto die ze postte op Instagram. “Huwelijken veranderen in de loop der tijd, soms moeten ze vanuit een ander perspectief worden bekeken en worden getransformeerd, soms zijn ze gewoon voorbij… maar hoe dan ook, ik bid dat mensen die deze pijnlijke overgang gaan, het geduld en de liefde binnenin vinden.”

Huwelijk 

Lees ook: Bewezen: na zoveel tijd gaat sex met dezelfde partner vervelen

In een interview met Rap-Up vertelt Jada dat ze de term ‘huwelijk’  liever niet gebruikt om haar relatie met Will te beschrijven. Liever zegt ze ‘levenspartners’. “Waar je die fase binnentreedt waarin je beseft dat je letterlijk met iemand voor de rest van je leven bent. Er zijn geen dealbreakers. Er is niets dat ze ooit zou kunnen doen dat onze relatie zou verbreken. Wij zijn samen tot de dood en het voelt zo goed om die fase te hebben bereikt.” 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) op

Bron: Popsugar l Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook