Chrissy Teigen openhartig over post-baby body van celebs

Hierdoor zijn celebs zo snel weer slank na een bevalling.

Lees ook

Chrissy Teigen is goudeerlijk. Altijd. Ook wanneer het aankomt op haar post-baby body. Het model liet eerder zien hoe haar lichaam er nu, na de zwangerschap van baby Miles, écht uitziet. Dat ze al jarenlang model is, betekent niet dat ze binnen no time weer in shape is. Chrissy liet via social media zien dat de bevalling ook haar lichaam heeft veranderd. Terwijl ‘de normale vrouw’ echt wel een paar maanden doet om na haar bevalling weer in shape te komen, lijken celebs op de een of andere manier de volgende dag alweer strak in hun vel te zitten. Hoe dat kan? Het 32-jarige model legt het uit. 

Hulp

Lees ook: Chrissy Teigen krijgt storm van kritiek na borstvoedingfoto

“Iedereen die in de spotlights staat heeft alle hulp die nodig is om af te vallen”, onthult Teigen. Zij werd eerder dit jaar de trotse moeder van haar zoon, Miles. “Mensen hebben het nare gevoel dat iedereen zomaar gewicht verliest, maar daar wordt hard aan gewerkt. Het komt niet zomaar aanwaaien.” Celebs hebben diëtisten, personal trainers en strakke schema’s. “We hebben mensen die het mogelijk maken om weer snel in vorm te komen. Maar niemand zou eigenlijk mogen denken dat dit normaal of realistisch is.”

Mentale gezondheid

Lees ook: Chrissy Teigen laat haar echte lichaam zien

De focus ligt te veel op het lichaam van vrouwen die pas bevallen zijn, zegt Chrissy. “En dat terwijl de mentale gezondheid veel belangrijker is. Ik denk dat er over veel emoties gewoon niet gepraat wordt. Ik denk dan aan een postnatale depressie, maar ook aan dagen waarop het me gewoon niet lukte om werk en alle andere dingen te regelen. En ondertussen óók nog tijd te hebben voor mijn kind, man en eigen leven. Misschien was ik een klein beetje vervloekt omdat ik zo’n fijne zwangerschap had en barstte van de energie; dat ik gewoon last had omdat die endorfines er niet meer waren. Maar er waren periodes waarin het echt heel donker werd.”

Bron: Today Show | Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook