Dit anti-verouderingsproduct is de helige graal van beautygoeroes

Het perfecte product vinden is dan soms ook verdomd moeilijk, maar gelukkig hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken.

Lees ook

Een voorraad aan smeersels en crèmes, om de zoveel tijd een afspraak bij de schoonheidsspecialiste en voor sommigen zelfs hier en daar een prikje botox. Je huid jong en strak blijven behouden, is vaak iets waar we al vroeg mee beginnen. Het perfecte product vinden, is dan soms ook verdomd moeilijk, maar gelukkig hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken. 

Reviews

Lees ook: Deze droogshampoo wordt wereldwijd elke seconde verkocht

Het maakt niet uit wat je zoekt: Amazon is de plek waar je zijn moet. Ook wanneer je op zoek bent naar een anti-verouderingsproduct. De rosehip oil van Teddie Organics zou volgens de reviews de anti aging oil onder de anti-verouderingsproducten zijn. Het product wist al meer dan 2.000 reviews te vergaren en de reacties dan ook lyrisch. 

– Tekst gaat verder onder beeld – 

Win-win situatie

Lees ook: 6 Onverwachte redenen dat je wallen hebt

Naarmate je ouder wordt, is het niet meer dan normaal dat rimpeltjes en andere ouderdomsperikelen om de hoek komen kijken. Toch zou de olie een wonder op dit gebied zijn, zo laten de gebruikers in hun reacties weten. Daarnaast zou het ook nog eens de oplossing tegen roodheid, acne en huidirritaties als eczeem zijn, maar is het daarbij ook de perfecte behandeling voor je haar. Win-win situatie dus!

Moeite waard

Nu geldt natuurlijk ook hier dat elke huid anders is en ouder worden iets natuurlijks is. Al je ouderdomsperikelen zullen ook met dit product dus niet als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar hé: het is het natuurlijk altijd de moeite waard om eens uit te proberen.

Bron: Happy in Shape | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook