Lauren Verster openhartig over de breuk met Jort Kelder

"En ik begreep het niet: waarom werd ik nou verliefd op een ander?"

Lees ook

Lauren Verster en Jort Kelder zetten in 2015 een punt achter hun vier jaar durende relatie. Lauren zou hem hebben bedrogen. “Ja, die is gewoon met een ander gegaan”, vertelde Kelder in 2016 openhartig in het interview. En het was niet de eerste keer dat één van zijn vriendinnen een scheve schaats reed. Georgina Verbaan waar hij in 2008 een koppel mee vormde, ging namelijk ook vreemd. “Ik ben nu dus bewust single en vrouwloos en ik heb er even helemaal geen zin meer in, helemaal niet.” In een openhartig interview met LINDA. vertelt Lauren dat de breuk tussen haar en Jort haar na al die jaren nog steeds niet lekker zit. “Ik hield van mijn ex, ik bewonderde hem: hoe kon ik nou bij zo iemand weggaan?”

Gas erop

Lees ook: In vertrouwen: “Mijn man is niet mijn grote liefde”

“En ik begreep het niet: waarom werd ik nou verliefd op een ander? Ik probeerde het steeds af te kappen, we stuurden elkaar lange, dramatische brieven, we gaven elkaar sieraden als afscheid, we spraken af elkaar nóóit meer te zien, maar dan kwam er één smsje van hem binnen en hop, ik zat weer in de auto, gas erop, over de snelweg, naar zijn huis.”

Dochter

“Ondertussen dacht ik: wat doe je? Wat doe je? Wat doe je? Ga terug! Draai om! Ik wilde mijn relatie helemaal niet verbreken, maar ik kon ook mijn liefde voor die ander niet stoppen. Bizar hè? Wreed, ook wel.” Het is inmiddels vier jaar later en Lauren is nog steeds samen met de man waar ze toen als een blok voor viel. Hun liefde is inmiddels bezegeld met een dochter, Leentje Diepeveen

Soulmate

“Maar weet je dat ik me er nog steeds rot over voel? Ik had een fijne relatie. Ik hield van mijn ex, ik bewonderde hem: waarom kon ik nou bij zo iemand weggaan? Jasper is mijn soulmate, wij horen bij elkaar. Ik ben met de voor mij meest fantastische man die er bestaat, maar ik kan nog steeds verdrietig worden als ik denk hoe mijn vorige relatie is geëindigd. Dit heeft hij niet verdiend.”

Bron: LINDA. | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook