Zien: ooit opgevallen dat Kate Middleton een enorm litteken op haar hoofd heeft?

Heb jij dit gezien?

Kate Middleton staat bekend om haar zorgvuldig gestylde donkerbruine lokken, die ze het liefst los draagt. Maar is het je trouwens opgevallen dat de hertogin van Cambridge een behoorlijk litteken heeft bij haar haarlijn? Kate weet het bijna altijd te verbloemen met haar lokken. Toch vangen we er zo nu en dan een glimp van op, zo ook deze week toen Kate op de gevoelige plaat werd vastgelegd tijdens een liefdadigheidsevent in het Londense Clarence House.

Extensions

Lees ook: Ken je het knappe broertje van Kate en Pippa Middleton al?

Ruim 10 jaar geleden viel het oplettende kijkers al op, maar werd het litteken verward met hair extensions. Kensington Palace bracht destijds een officieel statement naar buiten en liet weten dat het om een litteken gaat, dat ze heeft overgehouden aan een operatie die ze als kind heeft ondergaan. Vanwege privacy redenen wilden ze zich er verder niet over uitweiden.

Medische toestand

“Ik denk echt niet dat het om een ernstige medische toestand gaat, maar eerder om een moedervlek die verwijderd moest worden”, vertelt chirurg John Scurr aan de Britse krant Mirror.

Bekijk de duidelijke foto’s HIER en HIER

 Lees ook: Kate Middleton slachtoffer van enorme Netflix-blunder

 

Bron: Daily Mail | Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws