Blake Lively reageert geniaal op ongevraagd mode-advies

Hilarisch!

Blake Lively is op een promotietour in New York, voor haar nieuwe film A Simple FavorNaast Blake zijn ook Linda Cardellini en Anna Kendrick te zien in de film. De film volgt moeder-vlogger Stephanie (Kendrick) die op zoek gaat naar de waarheid achter de verdwijning van haar beste vriendin Emily (Lively). En zo’n tour gaat steevast gepaard met een goede look. Eentje die de tongen los maakt.

Spectaculair

Lees ook: Dochter Blake Lively lijkt sprekend op Blake als kind 

Haar neongroene Versace look van vorige week was er een voor in de boeken, maar ook Blake’s ruiten pantsuit van Roland Mourat was minstens zo spectaculair. Al leek niet iedereen daar mee eens. Op Instagram kreeg de blondine ongevraagd mode-advies, waar Blake hilarisch op reageerde.

Zelfspot

“Ik zeg dit met zoveel liefde en respect voor jou, schat. Zorg alsjeblieft voor een goede stylist of ontsla de stylist waar je nu mee werkt”, aldus de Instagrammer. “Bedankt voor de tip. Ik probeerde @blakelively zo vaak te ontslaan, maar die b*tch blijft telkens terugkomen. Ze laat me maar niet alleen”, reageert de actrice gevat. Ach, a little zelfspot never hurt nobody.

Lees ook: Kijk mee: zo zag Blake Lively eruit voor plastische chirurgie

 

Een bericht dat is gedeeld door @commentsbycelebs op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws