doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Selena Gomez goudeerlijk over leven op social media

You go, girl!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Selena Gomez goudeerlijk over leven op social media

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing en we verzamelen steeds meer bewijs dat het echt zo is: veel van wat je op social media tegenkomt, moet je niet geloven. Ook Selena Gomez benadrukt dat haar leven er zeker niet over rozen gaat, hoewel dat wel zo lijkt op social media.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Vertekend beeld

Lees ook: Selena Gomez' moeder reageert ijzersterk op heftige uitspraak van designer op haar dochter

“Ik zit hier al een tijdje mee in mijn hoofd en wil het graag met jullie delen. Mijn Instagrampagina is slechts een overzicht van de highlights uit mijn leven en maar een aantal dieptepunten”, schrijft Selena aan haar 140 miljoen volgers. “Ik plaats enkel wat ík met jullie wil delen. Dat geeft volgens de voormalig Disney-ster een vertekend beeld van haar échte leven. Ik hoor mensen soms zeggen dat ze jaloers zijn op het leven van iemand en graag dat leven zouden willen leiden, gebaseerd op een paar foto's.”

Eigen pad

“Ik spreek voor mezelf, want de foto’s die ik plaats zijn alleen van leuke en mooie momenten en dat doen we allemaal. Geloof me, mijn leven is echt niet altijd zo mooi en rooskleurig als het eruit ziet op Instagram. We volgen allemaal ons eigen pad”, besluit de zangeres.

Geen stress

De zangeres en actrice liet eerder weten geen dingen meer te doen die haar stress bezorgen. Ook is ze verhuisd uit Los Angeles. "Om eerlijk te zijn, heb ik een stap terug genomen. Ik geniet weer van het leven en denk niet meer na over dingen waar ik eerder stress van kreeg. Dat geeft een heel goed gevoel"

Lees ook: Dankzij dit ene trucje blijft Selena Gomez in shape

Bron: Instagram, People | Beeld: Getty, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');