Nieuwe wending in vechtscheiding Brad en Angelina

Dat werd tijd.

Lees ook

De huwelijksproblemen van Brad Pitt en Angelina Jolie domineerden twee jaar geleden lange tijd de koppen van het showbizznieuws. Niet veel later was het hoge woord eruit; Hollywoods it-koppel, Brangelina, is niet meer. 

Vechtscheiding

De onofficiële reden: “onoverkomelijke verschillen”, de officiële problemen: Brads drankprobleem. “Brad en Angelina geven beiden veel om de kinderen. Aan beide kanten is verdriet, maar dit besluit is genomen voor de bestwil van het gezin”, aldus de verklaring van haar advocaat destijds. “Ze zal verder geen commentaar geven en vraagt om het gezin op dit moment zijn privacy te gunnen.” Het leven van de voormalige liefdes, die sinds de scheiding recht tegenover elkaar zijn komen te staan, draait de afgelopen jaren vooral om hun breuk. Brad en Angelina zijn allesbehalve goed uit elkaar gegaan en ook na hun break-up konden de twee elkaar naar verluidt niet luchten of zien. Het einde van de vechtscheiding lijkt nu, na bijna twee jaar, eindelijk voorbij te zijn.

Lees ook: ‘Angelina Jolie jaloers op Amal Clooney om stelen identiteit’ 

Voogdij

De twee zijn blijkbaar klaar met elkaar de rechtszaal uit vechten en zouden er ook wat betreft de kinderen uit zijn gekomen, dat laten bronnen aan Entertainment Tonight weten. De ruzies tussen de twee gingen voornamelijk over hen. Zo wilde de actrice de volledige voogdij over haar kinderen. Iets waar ex-liefje Brad het absoluut niet mee eens was. Hoewel het niet duidelijk is welke afspraken Brangelina nu heeft gemaakt, zouden de twee in ieder geval niet meer voor de rechter hoeven de verschijnen voor de geplande hoorzitting. En nu maar hopen dat de twee de strijdbijl niet opeens weer tevoorschijn halen…

Lees ook: Angelina Jolie lijkt over Brad Pitt heen te zijn door nieuwe liefde

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook