Daar gaat je salaris: deze designertas is een hit dit seizoen

Hierbij alvast een waarschuwing: verder scrollen betekent een groot gevaar voor je bankrekening.

Lees ook

Celebs en influencers lopen er mee weg: de gloednieuwe collectie handtassen van Louis Vuitton. Onder anderen Miranda Kerr, Chloë Grace Morretz, en Aimee Song zijn al met de nieuwe it bag gespot. Hierbij alvast een waarschuwing: verder scrollen betekent een groot gevaar voor je bankrekening.

Logo

De New Wave-collectie is er namelijk eentje om bij weg te zwijmelen. De tas, die vooral opvalt door het bijzondere wave design, het grote metallic Louis Vuitton-logo aan de voorkant en een verwijderbaar handvat met logo in regenboogkleuren, is er één waar de fashionista’s maar wat voor graag op de lijst willen staan.

Zwart-wit

De it bag is verkrijgbaar in een tal van verschillende kleuren zoals de ‘Smoothie pink’, ‘Malibu green’ en ‘Bright red’. Maar voor wie de voorkeur heeft voor een meer ingetogen look, zijn de New Wave-tassen ook verkrijgbaar in de altijd chique zwart-wit opties. De New Wave is overigens niet het enig pareltje dat bungelt aan de armen van de fashion pack. Ook deze iconische Dior tas maakt een comeback. Daar lees je hier alles over.

 

Een bericht gedeeld door Latin Glam (@latinglam_) op

 

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

 

Een bericht gedeeld door Eda Baysal (@eda.aylin) op

Bron: Grazia | Beeld: Louis Vuitton, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook