Deze 5 trends zien we dit najaar niet meer terug, volgens experts

Fashioninsiders hebben gesproken.

Lees ook

Fashionredacteuren en modebloggers zijn weer volledig met hun gedachtes bij ‘Fashion Month’New York Fashion Week is nog maar een maand van ons verwijderd en we zijn klaar om de coolste herfsttrends in te slaan. Fashion insiders vertellen alvast welke mode-items we links kunnen laten liggen dit najaar. 

Tiny sunglasses

Het vlotte montuurtje: we hebben er een beetje een haat-liefdeverhouding mee. Maar dit najaar is het toch echt tijd om de tiny sunglasses vaarwel te zeggen.

Western

Een paar goede cowboyboots geven je outfit net dat ene extraatje. Het is ook nog zeker geen tijd om die dus vaarwel te zeggen. Een all inspired cowboy look misschien wel. 

Off-the-shoulder 

Volgens de modekenners is het nu echt tijd om de off-the-shoulder tops en jurken te laten voor wat ze zijn. We hebben deze trend nu al een paar jaar gezien, dus tijd voor een nieuwe variant!

Schelpen sieraden

We zijn nog even aan het genieten van die laatste zonnestralen en de daarbij horende mode-items. Dit jaar waren schelpen sieraden een enorme zomertrend. Voor de herfst zullen deze helaas langzaam weer in het juwelendoosje belanden. Althans, zo laten de fashion insiders weten.

Printjes

Dit voorjaar was het all about de drukke printjes en patronen. Voor dit najaar is het weer tijd om het minimalisme te omarmen. Maar een funky tijgerprintje hier en daar kan natuurlijk nooit kwaad. Maar wat alle fashionkenners en trendsetters ook zeggen, draag natuurlijk vooral waar jij je goed in voelt. You do you, girl!

Lees ook: Blake Lively, queen Elizabeth en Kim Kardashian zijn fan van déze opvallende trend

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook