'Angelina Jolie jaloers op Amal Clooney om stelen identiteit'

Je zou denken dat Angelina Jolie alles heeft wat haar hart begeert...

'Angelina Jolie jaloers op Amal Clooney om stelen identiteit'

Je zou denken dat Angelina Jolie alles heeft wat haar hart begeert. Toch ziet de actrice groen van jaloezie, volgens insiders. En het heeft alles te maken met Amal Clooney.

Jaloers

Vrienden van de actrice hebben Page Six laten weten dat de vrouw van George Clooney, Angelina’s identiteit als 's werelds meest prominente, glamoureuze filantroop' zou hebben overgenomen. "Angelina vindt het vreselijk dat er zoveel aandacht uitgaat naar Amal, die mooi, slim en stijlvol is en veel belangrijk werk doet voor mensenrechten. Daarnaast heeft ze ook nog eens een prachtig gezin", meldt een bron aan de krant. 

Bradxit

De moeder van zes zou het naar verluidt ook niet kunnen verkroppen dat Amal en George publiekelijk de kant van Brad Pitt hebben gekozen in de vechtscheiding waarin zij en Brad momenteel verwikkeld zijn. "Angie leeft in een bubbel en denkt dat Amal haar plek wil innemen. Ze snapt ook niet waarom mensen zo'n hekel aan haar hebben gekregen na alles wat er met Brad gebeurd is. Amal ligt er echter geen nacht wakker van, die focust zich op haar gezin en haar werk als internationaal mensenrechtenadvocaat.”

Lees ook: De geheime tattoo die Angelina Jolie voor Brad Pitt liet zetten

Bron: Page Six | Beeld: Getty