Win! Beautypakket van Clarins t.w.v. €190 [WINACTIE GESLOTEN]

Maak kans.

Lees ook

We doen er alles aan om onze huid zo mooi mogelijk te houden. Je weet wat ze zeggen: “als je van binnen straalt, is het ook aan de buitenkant te zien.” Toch neemt het niet weg dat er genoeg dagen zijn dat je huid het behoorlijk moeilijk kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan overuren op het werk, slaapgebrek of stress. Speciaal voor onze lezeressen hebben we daarom een heel fijne winactie!

Win, win, win!

Maak kans op één van de vijf bestsellerpakketten van Clarins t.w.v. € 190! Het bestaat uit Clarins Double Serum, het krachtigste anti-aging serum dat er is, en een dagcrème die speciaal voor je wordt geselecteerd op basis van je huidleeftijd. En je krijgt ook nog Clarins’ bestseller Eclat Minute Embellisseur Lèvres! Wat moet je doen? Like Marie Claire op Facebook en laat in het Facebook-bericht hieronder weten waarom jij deze prijs moet winnen!

Voorwaarden

Voorwaarden: deze actie loopt tot 3 september 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

 

Laatste nieuws

Zie ook