doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Selena Gomez eert vriendinnen met tattoo

Hiermee staat de teller op 10 tatoeages.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Selena Gomez eert vriendinnen met tattoo

Selena Gomez heeft opnieuw een plaatje laten vereeuwigen op haar lichaam, specifieker nog op haar onderarm. De zangeres liet samen met vier vriendinnen het cijfer vier tatoeëren op haar lichaam. "Omdat deze vrouwen al zeven jaar aan mijn zijde staan", aldus Selena. "Vier, omdat jullie mijn vier zijn voor de rest van mijn leven. Ik houd van jullie dames. Jullie inspireren mij om beter te worden, sterker en dichter bij God te zijn. En we hebben al de meest gestoorde dingen meegemaakt. Ik kan niet wachten op nog eens 50 jaar!" 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Tatoeage

Selena liet gelijk daarna het cijfer één vereeuwigen op haar zij, net als vriendin Courtney Barry. "Tot slot, mijn echte nummer één Courtney Barry. Je bent een bijzondere vrouw", schrijft ze bij een foto van de tatoo's op Instagram. "Je bent werkelijk hilarisch en je staat rotsvast in je geloof, een liefhebbende zus, een fantastische vriendin en een prachtige dochter." Met haar laatste tattoo’s erbij heeft La Gomez inmiddels tien tatoeages. 

Zo heeft ze onder andere muzieknootjes op haar pols, Romeinse cijfers in haar nek, een Arabische spreuk op haar zij en een initiaal achter haar oor. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Selena Gomez' moeder reageert ijzersterk op heftige uitspraak van designer op haar dochter

Bron: RTL | Beeld: Getty, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');