Blake Lively, queen Elizabeth en Kim Kardashian zijn fan van déze opvallende trend

Once you see it.

Lees ook

Drie jaar geleden zette Blake Lively (31) een record door met maar liefst tien verschillende outfits voor de dag te komen tijdens de promotietour van haar film The Age of Adeline. Nu is de blondine wederom op een promotietour in New York, voor haar nieuwe film A Simple Favor. En zo’n tour gaat steevast gepaard met een goede look. Eentje die de tongen los weet te maken.

Neon

De voormalig Gossip Girl-ster koos weer voor een hele trits aan looks, maar haar neongroene Versace pant suit stak er met kop en schouders bovenuit. “Alleen Blake Lively kan de kleur neongroen dragen en niet op Kermit de kikker lijken”, klinkt het op social media. Blake combineerde haar co-ord met een bijpassende neon trui en liet haar blazer heel nonchalant op haar schouders rusten. Ze droeg haar haar in een strakke knot waardoor haar turquoise statement oorbellen heel duidelijk zichtbaar waren. Blake’s look is 100 procent Marie Claire approved!

Fan 

Het moge overigens duidelijk zijn dat niet alleen Lively fan is van dit felle kleurtje. Kim Kardashian, Sarah Paulson en zelfs de Britse koningin Elizabeth II gingen haar voor. Kijk mee!

Lees ook: Blake Lively heeft dus een super knappe broer

 

Een bericht dat is gedeeld door @fashionpassionmag op

Niet alleen Blake is fan!

 

Een bericht gedeeld door Men’s Law (@menslaw) op

 

Een bericht gedeeld door Prada (@prada) op

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook