Op deze manier zal Meghan Markle haar zwangerschap verraden, volgens Britse media

En nee, niet alleen door haar kleding.

Nadat prins Harry en Meghan Markle elkaar in mei het jawoord hebben gegeven, hingen Britse media aan hun lippen met de vraag wanneer ze een gezin gaan stichten. Meghan nadert de 37 en heeft al vaker aangegeven een kinderwens te hebben. Hun hectische reisschema en eindeloze appearances lijken op het moment vooralsnog de prioriteit te hebben gekregen in hun nieuwe leven als echtpaar. We zullen hoe dan ook nog gewoon geduld moeten hebben.

Brazilian Blowout

Wanneer het moment eenmaal aanbreekt zal niet alleen Meghans kledingkeuze (lees: ruimvallende blousjes, veel peplum, capes, zorgvuldig geplaatste riemen) kunnen verklappen of ze in verwachting is. Ook de lokken van Meghan zouden veel kunnen verraden, volgens Britse media. Meghan gebruikt namelijk een chemisch product om haar van nature zeer krullende haar te ontkrullen, weten The Sun en de Daily Express, maar wordt sterk afgeraden tijdens een zwangerschap.

Mocht ze dus op een gegeven moment steeds vaker met updo’s gefotografeerd worden, of met haar natural hair, dan weten Britse media hoe laat het is. In een eerder interview liet Meghan weten dat ze de kapper vaak bezoekt voor een ‘Brazilian blowout’. De Braziliaanse föhn-behandeling is een mix van keratine, een proteïne in haar en nagels, en formaldehyde, weet The Sun. Laatstgenoemde zou mogelijk een risico vormen voor de ongeboren vrucht.

Babyfoto

In de tussentijd kunnen we alvast spieken naar hoe het kindje eruit zal zien. Na een beetje research vond Marie Claire België babyfoto’s van het koppel en voorspelde zo hoe hun kindje er wellicht uit zal zien. En we kunnen verklappen: een mini Markle in combinatie met een petit prins Harry is ontzettend schattig. 

Bekijk de foto HIER.  

Lees ook: Zien: kind grijpt naar Meghan’s haren, Harry reageert geweldig

Bron: The Sun, The Mirror, De Telegraaf | Beeld: Getty

 

Laatste nieuws