‘Waylon praat mond voorbij over geslacht baby’

It's a...

Bibi Breijman is al enige tijd in verwachting van haar eerste kind, dat ze krijgt samen met zanger Waylon. Wanneer ze precies is uitgerekend is vooralsnog niet bekend. Begin mei liet ze aan het AD weten dat het nog eventjes duurt, maar het voorlopig nog voor zichzelf wil houden. Ook over het geslacht van de spruit wordt hevig gespeculeerd. Hoewel zij er zelf met geen woord over rept, lijkt Waylon al zeker te zijn van het geslacht van de baby.

It’s a…

“Ik ben bang dat het een meisje gaat worden”, vertelt hij Waylon in de ochtendshow bij Frank Dane op 538. “We weten nog niet wat het gaat worden, maar mensen toch…” De zanger vreest ervoor dat het een meisje wordt. “Ik heb al een zoon van 16 en daar heb ik gesprekken mee waarvan ik achteraf denk: ik denk niet dat ik die ooit met mijn meisje ga hebben.”

Het stel laat zich verrassen tijdens de bevalling, want wat echt het geslacht is, weten ze nog niet.

Misselijkheid

Waylon laat ook weten erg enthousiast te zijn over de komst van de kleine spruit. “Enthousiast wel, maar absoluut niet zenuwachtig. Ik laat het gewoon lekker aan Bibi over. Het gaat nu supergoed met haar. De eerste achttien weken waren een soort van hel. We zijn toen een paar keer in het ziekenhuis geweest omdat ze gewoon niets kon binnenhouden. Het was niet alleen ochtendmisselijkheid, maar gewoon de hele dag door. En het is bizar hoe dat gaat, maar we waren op de 18 weken en de misselijkheid was van de ene op de andere dag over.”

 Lees ook: Nog nooit een ander: ‘sex met een ander? Ik moet er niet aan denken’

Bron en Beeld: ANP

Laatste nieuws