Dit is ‘m: de enige outfit waar Rihanna spijt van heeft

"Dat is het enige waar ik spijt van heb in mijn leven", aldus de zangeres.

Lees ook

Stijlkameleon Rihanna maakt keer op keer furore op gebied van mode, kijk alleen al naar al haar Coachella en MET-Gala outfits, en ook haar accessoireskeuze is op z’n minst opmerkelijk te noemen. De Barbadiaanse kan eigenlijk alles wel hebben. Dus toen ze in 2014 met een naked dress op de rode loper van de CFDA Awards verscheen, ging deze de boeken in als één van de meest iconische look ooit. De zangeres kreeg alleen maar lovende en positieve reacties. Toch was RiRi er zelf uiteindelijk niet over te spreken.

Exposed

De zangeres had de jaw-dropping avondjurk van Adam Selman, die bezaaid was met Swarovski-kristallen, liever anders gedragen. Hoewel ze haar beha in haar hotelkamer liet liggen, ging het haar net iets te ver om ook d’r string uit te laten. En dus trok ze een huidskleurige string aan, maar wel een die lichter was dan haar eigen huidskleur. Je denkt nu waarschijnlijk dat Rihanna zich in deze look toch te exposed voelde, maar dat is niet het geval. 

Rihanna had liever gezien dat ook haar string bedazzled was met pracht en praal. “Dat is het enige waar ik spijt van heb in mijn leven”, vertelt ze aan E! News. Nou volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen, Ri.

Lees ook: Zien: Rihanna draagt opvallende Saint Laurent laarzen

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook