Er ligt een nieuwe Marie Claire in de winkel en jij wil ‘m hebben!

10 redenen om dit pareltje in huis te halen!

Lees ook

Er ligt weer een fonkelnieuwe Marie Claire in de winkel en wij geven je 10 redenen om dit pareltje in huis te halen! Enne, wist je dat je ‘m HIER ook los kunt bestellen? Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis!

1.  Angelina Jolie: cherchez la femme
Moeder van zes, schrijver, regisseur, actrice, gezicht van Guerlain en al zeventien jaar actief mensenrechtenactivist en vluchtelingenambassadeur voor de VN. Het boeiende cv van Angelina Jolie (43) groeit gestaag door. In een exclusief interview vroegen we haar wat het betekent om vrouw te zijn in 2018.

2. Allemaal activist?
Online schreeuwen mensen hoe feministisch, veganistisch en duurzaam ze zijn, maar in plaats van een hoger doel te dienen, is het vaak vooral een uiting van hun identiteit. Je hoort erbij, want je eet plant-based burgers. Hoe oprecht ben je dan?

3. Ik ben oké
Je littekens laten zien, je pruik af gooien, en zeggen: ‘Dit ben ik en het is oké.’ Het heeft even geduurd voor deze vrouwen hun onzekerheden konden afschudden, maar nu stáán ze er maar mooi.

4. In vertrouwen: “Ik heb geen behoefte aan sex”
De hele wereld doet het, maar Margot wil en kan het niet. Sex hebben is voor haar onmogelijk en dat is echt lastig in het leven. “Mijn vriend vond het mijn probleem.”

5. Marie Claire style guide F/W’18
In deze style guide vind je de juweeltjes van de shows en de praktische vertaling naar jouw kledingkast in de vorm van fijne shoppings. Verder veel coole streetstyle-foto’s, opvallende designerwissels en de nieuwste aanwinsten van de catwalk.

6. Flirten in tijden van #metoo
Nu het stof wat is neergedaald maakt journalist Alice van Essen de balans op. Wat heeft #metoo ons precies gebracht? En: kunnen we nu nog wel flirten?

7. Hier is Cato!
Ze is een van Nederlands meest succesvolle modellen en sinds kort ook ambassadeur van Dance4Life. Cato van Ee (28) over haar bijzondere missie, #metoo in de modellenwereld en hoe ze als bijna-dertiger nog steeds aan de top staat.

8. Face the future
Van crème op basis van je DNA tot hightech haarborstels en superserums: dankzij deze ontwikkelingen ziet de toekomst er nog mooier uit.

9. Vergeet onze rubriek ‘How I Do the Job’ niet 
Ontdek de At Work-rubriek met Ginny Ramkisoen!

10. Wakker worden!
Nog één drankje en dan nog even netflixen, en voor je het weet lig je weer te laat in bed. Tuurlijk weet je dat slapen belangrijk is, maar we helpen je even herinneren waarom ook weer.

 

Laatste nieuws

Zie ook