Doutzen Kroes deelt zeldzame foto van prachtige dochter

Ze heeft de looks niet van een vreemde!

Lees ook

Hoewel Doutzen Kroes en Sunnery James hun kinderen niet al te veel op social media plaatsen, maakten ze vorige week een uitzondering. Dochtertje Myllena Mae Gorré werd vorige week alweer vier jaar en dat moest gevierd worden. 

Foto’s

“Ik kan niet beschrijven hoeveel magie jij in ons leven brengt, prinses. Het is gek om te zien hoe snel je groot wordt en ons de belangrijkste dingen in het leven laat zien. Ik voel mij zo gezegend met jou. Gefeliciteerd met je vierde verjaardag, Myllena. Ik hou zoveel van je!”, aldus de trotse papa.

‘Ik ben zo tros op je’

Ook het topmodel stond stil bij de verjaardag van haar dochter en schreef net als Sunnery een lieve tekst voor de jarige jet. “Vier jaar geleden kwam je in ons leven en elke dag breng je zoveel geluk, gelach en positive vibes. Ik leer elke dag van je en elke dag test je mijn opvoedskills, omdat je zo ongelooflijk slim bent. Ik kijk zo uit naar alle jaren die nog gaan komen. Ik ben zo trots op je. Woorden schieten tekort om te beschrijven hoeveel ik voor jou voel, maar ik ben het meest dankbaar voor het feit dat ik jou moeder mag zijn. Fijne verjaardag, Myllena Mae”. 

Lees ook: Doutzen Kroes praat haar mond voorbij over nieuw project

 

Een bericht gedeeld door S U N N E R Y J A M E S (@sunneryjames) op

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook