Zwangere Eva Jinek tot tranen geroerd

Jinek wordt door velen als ijskoningin bestempeld, maar daar gisteren niets van terug te zien.

Lees ook

Eva Jinek (39) maakte afgelopen maart bekend dat zij samen met haar vriend Dexter hun eerste kindje verwachten. Wanneer de presentatrice precies is uitgerekend, is niet bekend. De presentatrice laat weten ook kennisgemaakt te hebben met de welbekende zwangerschapshormonen. Tijdens de laatste aflevering van Jinek liet de presentatrice haar tranen rijkelijk vloeien.

IJskoningin

Jinek wordt door velen als ijskoningin bestempeld, maar daar gisteren niets van terug te zien. Hockeyer Dennis Warmerdam was te gast in de uitzending, waar hij vertelde over een blessure die later een kwaadaardige tumor bleek te zijn. Het emotionele verhaal was voor de zwangere Eva duidelijk allemaal iets te veel van het goede en de presentatrice hield het dan ook niet droog.

Veel te zwanger

“Ik ben echt veel te zwanger voor dit soort verhalen, sorry”, snikt ze wanneer ze Dennis’ zwemactie om geld op te halen voor onderzoek naar kanker onder de aandacht brengt. Hóe aandoenlijk! Bekijk het fragment HIER. En ben je benieuwd naar de babybuik van de presentatrice? Lees dan verder voor de allereerste foto.

Bron: Grazia | Beeld: Alek Bruessing.

Laatste nieuws

Zie ook