Vergeet Ibiza! Amsterdam krijgt nu ook een roze hotel

Hier wil je heen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is roze in het Paradiso hotel op Ibiza. Ze hebben werkelijk aan elk detail gedacht, zelfs het zwembadwater is roze. Maar nu hoef je geen vliegticket te boeken naar het Spaanse eiland, voor een millenial pink hotel. Voor het derde jaar op rij kleurt INK Hotel Amsterdam tien dagen lang roze. Op donderdag 26 juli opent PINK Hotel de deuren, vlak voor de start van Pride Amsterdam.

(P)ink hotel

INK Hotel Amsterdam steunt Pride Amsterdam door tien dagen lang als PINK Hotel support te geven aan de LHBTQ-community. Vanuit de gedachte ‘We’re all pink on the inside’ zet PINK Hotel een programma neer dat voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast zet het hotel zich in voor de strijd tegen aids als partner van de Amsterdam Diner Foundation door op verschillende manier geld in te zamelen, middels het hotel zelf en via haar gasten. 

Pink overload 

Tien dagen lang is er speciaal voor de gelegenheid een pink room, een pink cocktail en een aangepast pink Chef’s Menu in restaurant PRESSROOM. Met op zondag 29 juli een roze editie van de bekende Bottomless Brunch met onbeperkt roze bubbels. Klik hier voor de gehele programmering.

Lees ook: Dit hotel is uitgeroepen tot allermooiste ter wereld

Beeld: Instagram | Paradiso

Laatste nieuws