Zo reageerde Prins Harry op vraag van fan over kinderwens

Vooral ook hoeveel hij er níet wilt.

Nadat prins Harry en Meghan Markle elkaar in mei het jawoord hebben gegeven, hingen Britse media aan hun lippen met de vraag wanneer ze een gezin gaan stichten. Meghan nadert de 37 en heeft al vaker aangegeven een kinderwens te hebben. Hun hectische reisschema en eindeloze appearances lijken op het moment vooralsnog de prioriteit te hebben gekregen in hun nieuwe leven als echtpaar.

Te veel

Tijdens de recente reis van het Britse koningshuis naar Dublin, had de 33-jarige prins de meest Harry-achtige reactie klaar, toen hij weer werd gevraagd naar hun kinderwens. HELLO! Magazine onthulde dat een fan, Elaine Adam-Stewart, de stoute schoenen aantrok en grapte dat Harry haar voorbeeld moest volgen en ze samen vijf kinderen moesten krijgen. “Mijn man heeft ook rood haar en hij gaf me vijf kinderen. Wanneer gaan jij en Meghan eindelijk beginnen?”, aldus Stewart. Harry leek niet erg gecharmeerd van het idee en antwoordde hij dat hij vijf kinderen véél te veel vindt en liep snel door.

Voorspelling

We zullen hoe dan ook nog gewoon geduld moeten hebben. In de tussentijd kunnen we alvast spieken naar hoe het kindje eruit zal zien. Na een beetje research vond Marie Claire België babyfoto’s van het koppel en voorspelde zo hoe hun kindje er wellicht uit zal zien. En we kunnen verklappen: een mini Markle in combinatie met een petit prins Harry is ontzettend schattig. 

Bekijk de foto HIER.  

Lees ook: Meghan Markle op de vingers getikt om kledingkeuze door prins Harry

 Bron: Marie Claire UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws