Dit zijn de meest gegooglede schoenen van het moment

Het zal je verbazen, of misschien ook niet, welke dat dan wel zijn.

Lees ook

De dad sneakers zijn op het moment niet aan te slepen. Triple S, Mudrats, Arc Light; you name it en ze prijken aan de voeten van menig fashion influencer. Ondanks de ongekende populariteit zijn deze chunky stappers niet de meest opgezochte schoenen van het moment, als we Google mogen geloven. Het zal je verbazen, of misschien ook niet, welke dat dan wel zijn.

Investering

Het blijkt dat de iconische Chanel espadrilles, naast de most coveted 2.55 schoudertas, een geweldige investering blijkt te zijn. Volgens de zoekmachine wordt maandelijks zo’n 100.000 keer gezocht op de populaire schoen. Uit de cijfers blijkt dat er een piek is in april, net voor de zomer begint.

Comeback  

De espadrille maakte vorige zomer al een comeback en dit jaar is het traditioneel Franse schoentje nóg hotter. Nadat Chanel de van oorsprong uit de Pyreneeën afkomstige schoen onder handen had genomen, ging het hard en wilde iedereen ze hebben. De Chanel espadrilles zijn verkrijgbaar in leer, suède, satijn en katoen en de prijzen beginnen bij €300. Al je vakantiegeld er inmiddels doorheen gejaagd? Wij zochten nog een aantal andere alternatieven voor je, die minstens zo leuk zijn.

Lees ook: Dit is de echte reden dat Burberry £28 miljoen aan producten heeft verbrand

 

Een bericht gedeeld door LuxeSisters (@loveisluxe) op

 

 

Een bericht gedeeld door (@daydreamingmussu) op

Bron: WhoWhatWear | Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook