Jennifer Lopez (49) pronkt met loeistrak bikinilijf

Ze lijkt alleen maar mooier te worden met de jaren.

Lees ook

Jennifer Lopez vierde eerder deze week haar 49ste verjaardag. J.Lo liet haar verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan; samen met haar vriend Alex Rodriguez, trok ze naar de Bahama’s waar ze de tijd van hun leven lijken te hebben. Ook Jennifers kinderen Max en Emme (10) waren van de partij. De twee zijn inmiddels de luiers ontgroeid en vooral Emme begint steeds meer op haar moeder te lijken. Op Instagram kunnen we meegenieten van de festiviteiten.

Fit mom

De leeftijd misstaat de zangeres niet, want ze lijkt alleen maar mooier te worden met de jaren en ze lijkt nu ook strakker in haar vel te zitten dan ooit. Zo blijkt op bikinifoto die ze deelt op het sociale medium. De zangeres heeft middelen genoeg om dit niet alleen te hoeven doen, want personal trainer Tracy Anderson is haar rechterhand. Aan Health Magazine vertelt ze hoe Jen aan haar figuur komt.

Schema

Ze eet clean en pakt voldoende rust, maar dat strakke lijf komt ook Jennifer niet zomaar aanwaaien; de zangeres brengt heel wat uren door in de sportschool met haar personal trainer Tracy Anderson. En lucky us, want Tracy deelt de fullbody work-out waarmee Jennifer in vorm blijft. “Wil je net zo’n lichaam als Jen? Dan is dit het perfecte sportschema voor jou”, aldus de sportgoeroe tegenover Health. “Het versterkt het hele lichaam en legt extra nadruk op de billen. Naast het verstevigen van spieren, proberen we bovendien de spieren te verlengen. Dit zorgt voor een mooier effect.” Het trainingsschema zie je hier. Veel succes!

Lees ook: Zien: het 6000 dollar kostende kapsel van Jennifer Lopez

 

Current birthday situation… yup photo credit : @lacarba

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

 

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Bron: Health, Marie Claire US | Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook