Deze 3 it-schoenen van het moment maken een comeback, dankzij prinses Diana

Do it like Di.

Lees ook

Prinses Diana werd alom geprezen om haar gevoel voor mode. Ze droeg wat zij mooi vond en brak hier en daar af en toe (onbewust) het koninklijk protocol. Nu, ruim 20 jaar na haar overlijden, spreekt men nog steeds over díe revenge dress, haar iconische trouwjurk en de bikershorts die nu zo on trend zijn… die droeg Diana alláng. Je ziet dat alles wat Lady Di destijds droeg steeds weer een comeback maakt, zo ook haar schoenen. Wij zochten ook een paar stappers uit die Diana approved zijn. Je shopt ze hieronder. Kijk je mee?

De kitten heels

Je kon Diana uittekenen op een paar slingback kitten heels. Heel fijn zaten ze, volgens haar en de voetpijn werd beperkt tot een minimum. Haar pumps matchten feilloos met haar geweldige, monochrome looks die haar een heus stijlicoon maakten.

De mocassins

Diana was vaak te zien op mocassins, die ze koos voor de wat meer casual uitstapjes. Ze combineerde deze schoen het liefst met een blazer en high waisted jeans.

De contrasterende neus

Een staple van Chanel en favoriet van Diana. Nu maken de pumps met contrasterende neus weer een comeback. Do it like Di en draag ze onder een fijne jeans of onder een co-ord.

Bron: Who What Wear | Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook