Meghan Markle op de vingers getikt om kledingkeuze door prins Harry

Het schijnt niet de eerste keer te zijn geweest.

Meghan Markle en de kledingvoorschriften uit het royal protocol zijn geen match made in fashion heaven. Voordat de Suitsster met prins Harry trouwde, hield ze zich allesbehalve aan koninklijke regels. Gelijk had ze: ze was tenslotte nog helemaal geen royal en kon lekker dragen wat ze wilde. Waarschijnlijk wilde Meghan niet bewust royal protocols verbreken, zoals Diana Spencer destijds wél deed, maar wil ze gewoon haar gevoel voor stijl tonen. Maar ook nu wordt de hertogin van Sussex weer op haar vingers getikt. Door niemand minder dan haar echtgenoot.

Traditioneel

Dit najaar zal het tweetal op royal tour gaan naar Australië en Nieuw-Zeeland en zo’n hoogwaardig bezoek gaat gepaard met een reeks fashionable outfits. Volgens Daily Mail had Markle een pak van Stella McCartney uitgekozen als een van haar avond-outfits, maar die vlieger ging niet op. De Britse website claimt dat het alles te maken heeft met Queen Elizabeth, die de hertoginnen veel liever ziet in een jurk of rok. “Meghan is verteld dat ze zich niet moet kleden als een Hollywoodster, maar meer als royal. Harry heeft haar verteld dat het pak dat ze wilde dragen, niet traditioneel genoeg is.”

Nog even terugblikken op alle andere momenten dat Meghan het protocol verbrak? Lees dan hier verder. En wil je ook weten waarom Meghan haar strooien hoed niet op mocht houden op Wimbledon? Dat lees je hier.

Bron: Daily Mail | Beeld: Getty

Laatste nieuws