Halfzus Meghan Markle eist fiks geldbedrag per interview

De prijzen liegen er niet om.

Niet alleen de vader van Meghan Markle, Thomas, vraagt geld aan de media voor interviews. Ook Meghans halfzus Samantha praat pas als er betaald is. Haar minimum prijs ligt op €1300, zo blijkt uit een email die The Blast in handen heeft gekregen.

Spelletje

Het medium heeft het email-verkeer tussen Samantha en The Domenick Nati Show, een Amerikaans radioprogramma, geopenbaard. Meghans halfzus eist hierin een vergoeding ‘om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik’. Ook schrijft ze zelf voor de radio gewerkt te hebben en dat ze dus ‘weet hoe het spelletje werkt’. Bronnen bij de radioshow zeggen contact gezocht te hebben met Markle om te praten over haar pasgetrouwde halfzusje, maar hoorden een tijdlang niets terug. Toen dat wel het geval was, bliezen ze de boel af omdat ze weigerden haar te betalen.

Moeder

Meghan is de afgelopen maanden meerdere malen in verlegenheid gebracht door zowel haar vader als halfzus, die publiekelijk en tegen betaling over haar spraken in de media. Meghan Markle’s moeder, Doria Ragland, schoof onlangs aan bij Oprah Winfrey om voor het eerst publiekelijk te praten over haar dochter. Daar lees je HIER alles over.

Lees ook: Vader Meghan Markle woedend op Queen Elizabeth II

Bron: Panorama | Beeld: Getty

Laatste nieuws