Queen Elizabeth stuurt geheime boodschappen de wereld in met broche-keuze

Wauw!

Lees ook

De ontmoeting tussen Donald Trump en Queen Elizabeth kende tal van ongemakkelijke momenten, waaronder het moment dat de Britse koningin bijna 15 minuten op de Amerikaanse president moest wachten op live televisie. Maar dat was niet het enige waar de kijkers thuis niet over uitgepraat raakten. Queen Elizabeth maakte naar verluidt een heel subtiele sneer naar Donald Trump met haar outfit, specifieker nog haar broches, tijdens zijn bezoek aan de UK.

Obama’s

Je kunt de Britse royal uittekenen in bontgekleurde mantelpakjes en opvallende broches. Op de dag dat Donald en Melania arriveerden, koos Elizabeth voor een wel heel bijzonder exemplaar. Een broche die ze cadeau heeft gekregen van Barack en Michelle Obama, de voormalig POTUS en FLOTUS. Als kers op de taart koos de koningin tijdens het theekransje met Trump voor een andere broche, eentje die ze van haar moeder erfde en die gedragen werd op de dag dat Elizabeths vader begraven werd.

Het juweel is ook duidelijk zichtbaar op de wereldberoemde Three Queens in Mourning-foto. Het is niet helemaal duidelijk waarom ze juist voor deze juwelen koos, aangezien er geen tekort is aan fancy broches… 

Bron: ELLE, Beau Monde, Marie Claire | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook