Meghan Markle tot tranen geroerd na emotionele speech Serena Williams

"Aan alle moeders; vandaag speelde ik voor jullie en ik probeerde het."

Lees ook

Eerder deze week woonde Meghan Markle het tennisspektakel Wimbledon bij, waar ze haar goede vriendin, Serena Williams, ook aanmoedigde. Na haar nederlaag in de damesfinale, leverde Williams een emotionele speech waardoor Meghan tot tranen geroerd werd.

Ontroerend

“Het was zo’n geweldig toernooi voor mij, ik hoopte echt zo ver te komen”, zei Williams terwijl ze de tranen probeerde te bedwingen. “Het is teleurstellend, maar ik kan niet teleurgesteld blijven. Ik heb zoveel om naar uit te kijken. Ik ben letterlijk net begonnen.” In de officiële video van Wimbledon van het interview, komt Meghan in beeld terwijl ze luisterde naar de ontroerende speech. “Aan alle moeders; vandaag speelde ik voor jullie en ik probeerde het”, voegde ze eraan toe, terwijl de menigte juichte. 

Moederschap 

Serena, die de finale verloor van Angelique Kerber, is altijd open geweest over het moederschap en hoe haar leven is veranderd sinds ze haar dochter Olympia in september 2017 verwelkomde. In de persconferentie gaat de 36-jarige daar ook nog even dieper in op. “Olympia zal altijd op nummer één staan. Tijd doorbrengen met haar is prioriteit. Maar ik schuif met mijn agenda zodat het lukt om alles te combineren en tijd vrij te maken. ’s Morgens trainen, ’s middags bij haar zijn. Ik ben niet de hele dag bij haar maar wel een groot deel ervan.”

Australian Open

Begin vorig jaar won Serena nog de Australian Open. Op dat moment was ze al twee maanden zwanger. Daarna heeft ze geen tenniswedstrijden meer gespeeld vanwege haar zwangerschap.

Lees ook: Dit is waarom Meghan Markle haar hoed niet op mocht houden tijdens Wimbledon

 

Bron: Marie Claire US | Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook