Dit is waarom Meghan Markle haar hoed niet op mocht houden tijdens Wimbledon

Aha!

Lees ook

Meghan Markle maakte afgelopen weekend voor het eerst haar opwachting op Wimbledon als lid van de royal familyVoor de gelegenheid droeg ze een blauw en wit gestreepte Ralph Lauren blouse, bovenop haar hagelwitte zijden Ralph Lauren broek. Maar er was één ding wat ze niet droeg, haar strooien hoed van Maison Michel

Protocol

Hoewel Meghan haar hoed wél mee had naar het tennisspektakel, werd ze op geen enkel moment gespot met het hoofddeksel daadwerkelijk op haar hoofd.  Dit heeft voor het eerst niets te maken met het royal protocol, maar wel met de regels die Wimbledon heeft voor gasten die plaatsnemen op de koninklijke box. “Toeschouwers in de koninklijke box zitten, moeten een aantal moderegels volgen. Gasten worden gevraagd zich smart te kleden en mannen wordt geadviseerd om een jasje en stropdas te dragen”, volgens The Sun. 

Blokkade 

En het belangrijkste is dat iedereen die in de koninklijke box zit “gevraagd wordt geen hoed te dragen, voor het geval het het zicht van anderen om hen heen blokkeert”. Dit verschilt van andere zitgedeeltes op Wimbledon en voor de hertogin van Sussex betekende dit helaas dat ze haar hoed niet op mocht houden. Dat mocht de pret echter niet drukken, want Meghan en Kate Middleton leken samen een heel gezellige dag te hebben, de eerste zonder dat hun mannen aanwezig waren.

Lees ook: Biografie Meghan Markle: “Ze is eerder koningin geweest”

 

Een bericht gedeeld door Stephanie (@steph_dolly) op

Bron: The Sun | Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook