Te zoet: officiële foto’s prins Louis’ doop vrijgegeven

Zo zoet!

Lees ook

In april dit jaar verwelkomden hertogin Kate Middleton en prins William samen hun derde kind; prins Louis die vijfde in lijn van de Britse troonopvolging zal zijn. Het mannetje werd op 9 juli gedoopt en Kensington Palace heeft zondagavond laat een reeks portretfoto’s van de speciale gelegenheid vrijgegeven. 

Eer

Aan fotograaf Matt Holyoak de eer om de zoete portretten vast te leggen in Clarence House, vlak na de ceremonie in de koninklijke kapel van St. James’s Palace. “Ik was vereerd toen ik werd gevraagd om de officiële foto’s te maken bij de doop van prins Louis, en zo getuige te zijn van zo’n blije gebeurtenis. Iedereen was erg ontspannen en in een goed humeur. Het was een absoluut genoegen”, vertelt Holyoak. “Ik hoop dat ik iets van die vreugde in mijn foto’s heb vastgelegd.”

Portretten

Op één van de vier foto’s is te zien hoe Kate met Louis in haar armen poseert in de tuin van Clarence House. Ook is er één gezinsfoto met William en de prins George en prinses Charlotte, die met haar sassy opmerking alle aandacht op zich wist te richten. Op het derde beeld poseren ook prins Charles en zijn vrouw Camilla, prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op de vierde foto voegt ook de familie Middleton zich bij de rest, waaronder Kate’s zwangere zusje Pippa Middleton en Kate’s extreem knappe broer James Middleton. 

Lees ook: De echte reden dat de gasten 7 jaar oude taart te eten kregen tijdens prins Louis’ doop

 

Een bericht gedeeld door Daily Mail (@dailymail) op

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook