Heftig: Insta-shoot gaat gruwelijk fout

Een Instagrammodel wilde op de foto met haaien.

Lees ook

Het 19-jarige Instagrammodel Katarina Zarutskie was op de Bahama’s toen ze wilde gaan zwemmen met haaien om het perfecte Insta-kiekje te maken. Dat bleek alleen niet een heel goed idee…

Verpleegster

De Amerikaanse Zarutskie is hard aan het studeren om verpleegster te worden. Logisch dat ze uitkeek naar haar vakantie op de Bahama’s met haar vriendje en schoonouders, waarvan ze al haar 12.000 Instagramvolgers liet meegenieten. Helaas voor haar liep het niet zo goed af; ze werd gebeten door een haai.

Zwemmen met haaien

De studente aan Miami University zag een aantal mensen op Instagram met haaien zwemmen en dat wilde zij ook. Op eigen houtje dook ze tussen de beesten om een perfecte Instagramfoto te maken. Dat liep verkeerd af, want een van de dieren greep de studente bij haar arm. “Hij had mijn pols in zijn mond en ik kon voelen hoe hij zijn tanden in mijn arm zette”, vertelt ze tegen het Amerikaanse NBC. Vervolgens trok de haai haar onder water, maar gelukkig kon ze haar arm losmaken.

Waarschuwing

Haar schoonvader, die tijdens het ongeluk voor fotograaf speelde, zag hoe de vrouw zichzelf kon redden. Hij zei vooraf al dat hij het niet een goed idee vond. Ook de eigenaren van het eiland zijn niet heel verbaasd dat het gebeurde. “De dieren zijn zachtaardig, maar kunnen toch bijten. Daarom staat er ook een bordje bij het water dat zwemmen op eigen risico is.” Dat had Zarutskie niet gezien.

Ze houdt een litteken aan de beet over, waardoor ze bang is dat ze een modellencarrière misloopt. Gelukkig kreeg ze er door haar onnozele actie wel een hele rits aan volgers erbij. Ze is van 12.000 naar 26.000 volgers gegaan op Instagram.

De foto’s vind je *HIER*.

Lees ook: Instagram shopping: het zit eraan te komen

Bron: Panorama l Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook